Taivaansininen kolttu

Huom! Kaikki loput näytökset ovat täyteenvarattuja, mutta peruutuspaikkoja kannattaa kysyä Tehtaan Hotellilta numerosta 050 4726076. Pyytäisimme myös ystävällisesti ilmoittamaan ajoissa, jos ette käytä varaustanne koska paikoille on paljon kysyntää. Varausnumeroon voi jättää myös tekstiviestiä em. asioista.

 

 

Bellmanin tekstejä ja lauluja Tehtaan Hotellilla

 

Karkkilan Työväen Näyttämö esittää yhteistyössä Tehtaan Hotellin kanssa Taivaansininen kolttu - Bellmanin seurassa Norrtullsgatanilla. 

 

Esityksessä esitetään Ruotsin kansallisrunoilijana pidetyn Carl Mikael Bellmanin runoja ja lauluja 1700 -luvun rakkauden- ja viininhuuruisesta Tukholmasta. Näyttämön työryhmä on koostanut esityksen Bellmanin lauluista sekä häntä ja aikalaisiaan käsittelevistä teksteistä. Laulujen käännökset ovat Liisa Ryömän ja esityksen ohjaa Mika Nikander.  

 

Illan aikana lavalla nähdään itse runoilija C. M. Bellman (Antti Lehtonen), hänen muusansa Ulla Winblad / kuningas Kustaa III (Pia Loman), krouvin emäntä madame Akvavit (Anu Pirja Frosterus), mamselli Arvidson, ennustaja (Elina Tuomi) ja Viina (Mika Nikander) sekä kitaristi Jonne Granss. 

 

Esityksen ensi-ilta on torstaina 1.7.2021, joka alkaa teeman mukaisella iltapalalla Tehtaan Hotellilla. Varsinaista esitystä siirrytään seuraamaan vanhan masuunin ylätasanteelle klo 19.30 alkaen. 

Näytöksiä esitetään 1.7. -5.8. välisenä aikana torstaisin. Esitysten toteutuminen ja esitysajat ovat riippuvaisia vallitsevista rajoituksista ja tautitilanteesta. Ne vaikuttavat myös siihen, kuinka paljon katsojia on mahdollista ottaa yleisöön. Tilaukset ja tiedustelu Tehtaan Hotellilta.